söndag 25 september 2011

Jag har lite problem...

med bloggers nya funktioner. Det ser inte alls ut som jag tänker mig att det ska och jag suger på html. Tala gärna om för mig om inläggen ser konstiga ut för det jag ser i skrivrutan överensstämmer inte med "verkligheten" i förhandsgranskningsfunktionen.

Julgranar en masse!


Det blir inte så mycket bloggande just nu. Jobbet tar mycket tid och på helgen vill jag hinna med allt annat men om du är sugen på att drömma dig bort bland glitter och galet dekorerade granar rekommenderar jag ett besök hos Better Homes & Gardens. Här hittar du tips för dekoration och pyssel året om men julsajten är något utöver det vanliga.  Där hittar du granar dekorerade på alla upptänkliga vis. Allt är verkligen inte vackert men underhållande är det i alla fall och man får många roliga idéer som man kan göra om till "sina".  
     
Alla bilder är lånade från www.BHG.com

söndag 18 september 2011

Nu är jul igen...

Det börjar lacka mot jul. Det är mindre än 100 dagar kvar och då är det väl på sin plats att dra igång julbloggen igen?

Förra året försökte jag registrera mig på www.julbloggar.se  men misslyckades med registreringen så nu försöker jag igen.  Julbloggar.se är ett smidigt sätt att hålla koll på nya inlägg som dyker upp på alla fina julbloggar som finns härute i bloggosfären och vem vill missa dem?

Om jag uppfattat det rätt drivs Julbloggar i samarbete med www.hittajulklappar.se, en sida som hjälper dig hitta presenter till dina nära och kära och det tages ju tacksamt emot nu när det lider mot jul!