lördag 23 oktober 2010

Juliga inköp


Vi var ute på landet och bytte ut sommardäcken mot vinterdäck så att jag ska kunna köra till jobbet utan att vara rädd. På vägen hem stannade vi på Willys i Södertälje för att handla och sambon skulle lämna in fotbollstipset. Medan han stod och tippade gjorde jag en räd in bland hyllorna med bra-och-ha-saker och upptäckte till min glädje att de börjat få in julprylarna. Jag slog till på två rullar julpapper,tejp, billiga träklädnypor (som man kanske kan pyssla med på något vis), ischokladformar och pecannötter.


Jag köpte också en påse Mariannne till lördagsgodis. Karamellerna är inte bara goda utan också snygga att ha framme med sina rödvita papper. Jag upptäckte också att själva påsen är väldigt snygg. Det har jag inte tänkt på förut, men den kanske inte har sett ut sån förut heller? Tänk er ett julpapper/hyllpapper/tyg med det här mönstret på. Jag skulle köpa det direkt. Där Fazer har ni en utmärkt idé till spinoffprodukt!

5 kommentarer:

Lotta sa...

Men oj, den där påsen måste vara ny! Jag har aldrig sett den och då är jag ändå en stor Marianne-vän som kanske lite för ofta kastar blickarna åt det hållet. Bra jobbat där, Fazer!

Lalolandet sa...

Känns härligt 70-retro. Ett par plastburkar med det mönstret skulle var asnyggt!!!

Fridolin sa...

Lotta: Aha, that explains it. Snygg är den i alla fall. Gillar fåglarna särskilt mycket.

Lalo: JA!! Det vore superläckert!
Hint, hint Fazer...

Stockholmsjul sa...

Jag har aldrig heller sett den påsen förut! Men snygg var den! :)

Elin - Julbloggen sa...

Det är verkligen mysigt att julsakerna börjar dyka upp överallt :)